Groaning Mathematician

Why Cant Lovers

Ingen söndagsångest

Trivas på jobbet
Alltså att trivas på jobbet är ju verkligen A och O enligt mig. Om man inte trivs så blir allt bara som en nedåtgående spiral känns det som. Man presterar inte bra, man mår inte bra inombords, man går ju bara runt och är sur. Men när man trivs, då är det lätt att gå upp på morgonen, man presterar bra både på jobbet men ofta smittar det av sig på ens privatliv också. Man spenderar ju fler vakna timmar på jobbet än hemma, så det är väl klart att det är viktigt att man trivs? Om man inte trivs hemma så gör man ju något åt det? Till exempel så kanske man möblerar om eller målar om och så vidare. Det måste vi ju också göra på jobbet. Byt jobb om du inte trivs.

Jag jobbar nu för ett företag som säljer material som strålkastare led och LED industriarmaturer och jag trivs verkligen hur bra som helst. Vi har en väldigt bra arbetsmiljö, både fysiskt och psykiskt. Vi sitter i fina ombonade lokaler och har väldigt bra kontakt kollegor emellan. Det låter ju så klyschigt att säga att det känns som att vi är som hen liten familj, men det är verkligen så det känns. Jag tänker att det kan bero på att vi inte är så många, vi är ju bara tolv stycken på vårt kontor, vilket gör att man verkligen lär känna alla. Jag vill verkligen varje morgon gå till jobbet och jobba haha hur sjukt det än kanske låter. Vi har också en väldigt fin kontakt med våra chefer, dom är liksom inte sånna där översittare som bara delegerar allt arbete till alla andra för att slippa allt jobb, utan dom är väldigt fina människor. Längtar tills måndag, här finns det inte någon söndagsångest direkt.