Groaning Mathematician

Why Cant Lovers

Smarta lösningar för företaget

Inom jobb värden så är det alltid bra när det går att hitta smarta lösningar som göra att jobbet blir mer effektivt och smidigt. Ja det finns så mycket som man skulle kunna göra för att det ska bli effektivare och roligare. Det är bra att man tar in lite nytt folk ibland så att dom kan se potentialen och se med nya ögon på det man håller på med. För ibland är det inte alltid så lätt att se vad kan vi göra för att förbättra det vi redan håller på med. Man lör liksom fast lite i sina tankar och lösningar.
Men då kan det verkligen vara så bra med att ta in någon som med nya ögon kan se på problemet som man har till exempel.
Ja det är bra att det finns många olika sätt att göra saker på. 

Vad man kan tänka på

Det finns ju mycket man kan tänka på, ibland så kan det vara bra att ta in någon som är helt olik det tänk man själv har. Eller ett annat alternativ kan vara att man tar in en som har liknade tankar som en själv men som ändå med nya ögon kan hitta smarta lösningar för företaget. Så det kan vara på lite olika sätt som man kan göra saker och ting på.
 Vill man till exempel ändra sin marknadsföring och man har haft en väldigt traditionell marknadsföring kanske det är dags att ta in smarter marketing som på ett nytt och modernt sätt kan lösa den uppgiften. Ja det finns helt enkelt många olika sätt att göra saker och ting på och det är helt ok att det är så. Så det kan också vara bra att tänka på det.
Så man får sätta sig ner och tänka efter vad det är man vill och behöver till ens företag.